RegioBank

Wij zijn uw bank

RegioBank. De nuchtere buurtbank waar persoonlijk advies van zelfstandig adviseurs voorop staat. De bank die heldere en eenvoudige producten combineert met gunstige tarieven. En met een adviseur in de buurt, waar klanten altijd even kunnen binnenlopen voor een vraag of goed advies.

Facts & Figures

Persoonlijk

Directievoorzitter RegioBank: Hans van den Bor

Hans van den Bor, directievoorzitter RegioBank: “Mensen vinden het prettig om gekend te worden en geen nummer te zijn. Zeker bij beslissingen die hen financieel raken. Zonder afspraak bij iemand binnen kunnen lopen voor een goed advies. Dat is RegioBank.”

Dichtbij

De 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn geworteld in de regio. Zij kennen de omgeving en spreken de taal van de klant. Zij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen.

530

Alle bankproducten in huis

Afbeelding van een kaart van Nederland

We mogen dan een regionale bank zijn, we hebben alle bankproducten in huis. Tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. En alles prettig en vlot geregeld. Overstappen? Fluitje van een cent met onze speciale overstapservice.

Zonder poespas

RegioBank is een bank zonder poespas. Geen 0900-nummers, maar écht persoonlijk contact. Iedere klant is even belangrijk en krijgt persoonlijk advies. Wat de financiële situatie ook is.

Contactgegevens

Directievoorzitter

Hans van den Bor

Hoofdkantoor

Utrecht

Klantenservice

0800 0411

Website

www.regiobank.nl

Alles over RegioBank weten? Kijk op www.regiobank.nl